Wat heb jij nodig om dé baan te vinden die bij jou past?

Een leuke of goede baan voelt alsof alles op zijn plaats valt. Je krijgt de kans je te ontwikkelen, het past in je thuissituatie, het is een fijn bedrijf met gezellige collega’s en je ontvangt een prima salaris. En als je dit gevonden hebt, dan wil je dit graag zo houden.

 

Dit voor elkaar krijgen gaat niet vanzelf. Je bent namelijk meer dan je cv of je LinkedIn profiel. Wij zijn geïnteresseerd in de mens achter de medewerker.Wie ben jij? Dat willen wij maar al te graag weten. Wat zijn jouw drijfveren, je interesses, je competenties? Maar wij zijn vooral geïnteresseerd in waarom jij je soms laat tegenhouden en niet doet wat je wel graag zou willen doen op een manier die bij jou past. En juist dat wat je tegen houdt, dat bepaalt je succes.Dat laatste maakt ons als uitzendbureau uniek

 

Wat wij vaak horen

Wij ontmoeten zoveel jonge mensen tussen de 20 en 35 jaar die het lastig vinden om deze leuke baan te vinden en vast te houden.Wat we vaak van hen terug horen:

* Dat ze een gat, een leegte ervaren na hun opleiding.

* Dat ze er helemaal alleen voor staan.

* Dat ze wel werken maar sterk het gevoel hebben dat ze niet gewaardeerd worden.

* Dat ze op zoek zijn naar iets als zingeving.

* Dat ze door recruiters vaak verteld wordt hoe ze de ideale sollicitant kunnen spelen voor dat specifieke bedrijf. (iets met mismatches)

* Dat ze veel stress ervaren door te voldoen aan hun eigen verwachtingen of die van hun omgeving.

Maar waar loop jij tegenaan?

Wij zien dat de behoefte aan goede begeleiding enorm stijgt. Wij leveren graag een bijdrage aan jouw persoonlijke ontwikkeling en willen je dit graag kosteloos aanbieden.

Mensen die in iedere situatie gemakkelijk zichzelf kunnen zijn, blijken over het algemeen gelukkiger, gezonder, effectiever, productiever te zijn en zijn beter in samenwerken. Ook leren zij vlotter en zich beter aan te passen aan veranderende omstandigheden.

Wil je weten hoe wij werken? Neem gerust een kijkje op onze site en neem contact op.

Maar waar loop jij tegenaan?

Wij zien dat de behoefte aan goede begeleiding enorm stijgt. Wij leveren graag een bijdrage aan jouw persoonlijke ontwikkeling en willen je dit graag kosteloos aanbieden. Mensen die in iedere situatie gemakkelijk zichzelf kunnen zijn, blijken over het algemeen gelukkiger, gezonder, effectiever, productiever te zijn en zijn beter in samenwerken. Ook leren zij vlotter en zich beter aan te passen aan veranderende omstandigheden.Wil je weten hoe wij werken? Neem gerust een kijkje op onze site en neem contact op.