We Match 2.0

Sinds afgelopen september werken wij met een aantal van onze coaches in het project We…

Lees verder

2017 Project statushouders

http://www.vierklank.nl/nieuws/algemeen/21704/project-we-match-begeleidt-statushouders-naar-een-toekomst    

Lees verder

Ontevredenheid scholieren zorgt voor extra geld loopbaanbegeleiding

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat veel scholieren en studenten ontevreden zijn over de begeleiding die zij vanuit…

Lees verder

Zonder leraren en roosters leren programmeren

École 42 in Parijs werd opgericht uit onvrede met het Franse schoolsysteem. Studenten uit alle…

Lees verder

REVIEW

Mooie tekst ontvangen van een cliënt welke ik hieronder anoniem mag plaatsen:

Begin februari 2014 stopte mijn leven. Ik wist niet meer hoe ik verder moest, zag alleen de brokstukken van mijn handelen zonder dat ik begreep hoe ik alles kon veranderen. Relatie ging kapot, werk mislukte, schulden stapelden zich op, het was allemaal te uitzichtloos.
Mijn poging om eruit te stappen mislukte. Ik heb een krachtige engel op mijn schouders gehad. Met langdurige therapieën ging ik inzichten en handvatten krijgen om mijn leven op de rit te krijgen. Het roer moest fors om. En daar ben ik wonderwel in geslaagd, wat een lange en moeizame weg was.
Toen ik dacht dat ik alles op orde had kreeg ik allerlei lichamelijke klachten die ik niet kon plaatsen; extreem zweten, niet slapen, krachtverlies, fors eczeem, paniekaanvallen, uitgeput. Ik was in korte tijd een oude man geworden, functioneerde totaal niet meer. Ik zocht tevergeefs mijn heil bij mijn osteopaat en las op internet allerlei medische verklaringen voor mijn klachten. Een uitgebreid scala aan ziektebeelden kwam voorbij. Mijn huisarts kon alleen maar al mijn waanideeën ontkrachten.
Via mijn osteopaat kwam ik eind 2016 in contact met Danny Schoenmakers. Het eerste gesprek was warm en emotioneel, maar ik had daarna eigenlijk geen idee hoe ons traject er verder zou gaan uitzien. De term “celgeheugen” zoals werd genoemd was op dat moment een heel vaag begrip voor mij.
Vol vertrouwen heb ik hem mij daarna laten leiden op een reis naar mijn onderbewustzijn. Het was een beleving die zich niet in woorden laat pakken, die niet is uit te leggen, zelfs niet aan mijn naasten. Het was een heftige sessie, die ik het beste kan omschrijven als een harde reset van lijf en geest. Ik was van de gebeurtenis erg onder de indruk, maar nog meer van hetgeen ik kort daarna ging ervaren. Mijn klachten waren voelbaar aan het verdampen. Ik sliep weer goed, geen zweetaanvallen, paniek bleef uit, er stroomde weer energie en op langere termijn zag ik mijn huid weer genezen.
Inmiddels sta ik weer vol in mijn kracht en geniet ik van het leven, op een meer intense manier dan ooit tevoren. Ik ben in verbinding met mijzelf en mijn omgeving. De coaching vanuit BNDRS wil ik voorlopig nog niet kwijt, want er is nog veel te halen!