Wie is nu al BNDRS:


dit-is-danny

BNDRS Effortless coach

Danny Schoenmakers

Ik  help graag mensen die geholpen willen worden zodat ze in staat zijn hun gestelde doelen te behalen! Mijn specialismen zijn het oplossen van burn-outs, MBO+ jongeren en samenwerken om je droombaan te formuleren. Na het formuleren help ik je ook graag verder met het vinden hiervan.

Via BNDRS zijn we in staat om goedkope tot zelfs gratis oplossingen te bieden en dat maakt dat wij echt puur zijn en leveren hiermee een unieke bijdrage! Dit maakt dat ik dus elke dag met plezier aan het werk ga. Zelf ben ik een trotse vader en zie ik de zaken zelden negatief, ben ik een coach zonder advies en hou ik erg van humor en gezelligheid. Ook ben ik een echte creatieve  dwarsdenker, geloof ik in onbegrensde mogelijkheden, zuivere intenties en vrij geven en ontvangen!

danny@bndrs.nl     0611719259

BNDRS Effortless coach

Maurice van Bokhorst

Na acht jaar met veel plezier in het MBO onderwijs te hebben gewerkt, was het tijd voor iets anders. Dit kwam voort uit wat ik hier had geleerd: hoe belangrijk goede begeleiding is om te komen waar je wilt zijn. Zichtbaar succes, het zien dat mensen een gelukkiger leven leiden is wat mij drijft in wat ik nu doe. Het plezier hebben in je werk en tegelijkertijd aansluiten op de wensen uit het bedrijfsleven. Coachen neemt hier een steeds belangrijkere plaats in. Blije, gelukkige medewerkers presteren nu eenmaal beter op de werkvloer én daarbuiten. Gemotiveerde medewerkers maken het succes van een bedrijf. Ik gun iedereen goede begeleiding in zijn leven en heb zelf ondervonden hoe het is om tegen de stroom in te zwemmen.

“Het sloopt je. Als er dán iemand is die je bewuster leert leven, dan is dat een zeer welkom cadeau.”

maurice@bndrs.nl     0651207257

dit-is-monique

BNDRS Effortless coach

Monique Sitters

Potentie, intentie, wilskracht, doelgerichtheid en creativiteit. Dit is wat ik zag tijdens mijn loopbaan als docent in het beroepsonderwijs: leerlingen met ieder hun eigen talent. Dezelfde leerling kan, om welke reden dan ook, ineens van het geplande pad raken. De weg kwijt zijn, niet meer weten hoe hij terug kan keren. Zich verloren voelen en opgeven. Deze leerlingen zijn gebaat bij een coach en/of loopbaanbegeleider die hen hoort.

Ook zijn er volwassenen met hetzelfde dilemma, iedereen loopt weleens vast. Dit kan door een gebeurtenis maar ook door een eigen overtuiging. Onnodig, het leven moet moeiteloos zijn! Ontdek het tijdens een kortdurend coaching traject of eenmalige verkenningssessie.

BNDRS Effortless coach

Kirsten van der Wal

Begonnen in het speciaal onderwijs, tot aan als beleidsadviseur voor een grote scholengroep gewerkt. Tussendoor een eigen bedrijf gehad in opvoed- en onderwijsadvies en daarna als burn-out coach voor vrouwen. (moeders) Ik vind dus heel veel dingen interessant, maar vooral human nature. (psychologie) Dit leidde uiteindelijk tot een burn-out, want voor mijn gevoel moest ik iets kiezen en daarbij blijven. Inmiddels heb ik omarmd dat ik gewoon multi-potentieel heb en dat ik vooral alle dingen kan doen die ik leuk vind. Als je mij een jaar geleden vroeg “Wat wil jij nou eigenlijk?” Dan wilde ik gewoon mensen helpen/coachen maar geen idee met wat en hoe precies.

Door mijn burn-out heb ik geleerd waarom ik dat niet wist. Ik had namelijk (op dat moment) geen idee meer wie ik zelf was. Ik moest eerst weer leren om mijzelf te kunnen en mogen zijn. Toen ik de ui helemaal had afgepeld ging de heleboel weer stromen. Ik kwam eigenlijk in een moeiteloze flow terecht, waarin je automatisch gaat aantrekken wat bij je past. Wellicht zit jij ook in zo’n zelfde positie nu? Heb je op zich een goede baan, maar denk je ik zou wel wat anders willen. Maar wat? Zit jij ook in de ratrace van het leven en droom je stiekem over aan andere baan. Inmiddels is dat dus mijn missie geworden. Ik wil jou ook laten ervaren dat als je jezelf mag zijn in alle situaties, dat je als vanzelf er ook achter komt wat je wel wilt in je leven. Mijn aanpak werkt zeer effectief bij hoog sensitieve mensen (HSP) die multi-potentieel hebben en houden van humor en actie.

Ben jij bereid om actie te ondernemen en denk je mijn hulp te kunnen gebruiken? Dan gaan we in mum van tijd van overleven naar beleven noem ik dat. Dus DARE2CHANGE en neem contact met mij op.

Workbookers
De Tinder voor alle vakprofessionals

Heb je wel eens geprobeerd om gespecialiseerde professionals in een bepaald vakgebied online te vinden én onderling te vergelijken? Dan weet je hoe lastig dit is.

Met Workbookers haal je benodigde professionals en vakmensen er zó uit. Ga direct en kosteloos aan de slag.

Zijn wij de enige?

Nee, we hebben een landelijk netwerk met 200 collega coaches. Zoekt u een coach in uw eigen omgeving, neem dan contact met ons op en wij zorgen voor de verbinding.

Dit wil ik!