Geen vacature maar jouw ontwikkeling


Een goede baan, waar je ook energie van krijgt, is wanneer je het gevoel hebt dat alles op zijn plaats valt. Je krijgt de kans je te ontwikkelen, het past in je thuissituatie en het is bij een leuk bedrijf met geschikte collega’s. Het vinden van deze baan lijkt heel moeilijk doordat we vaak op de verkeerde plaatsen en manieren zoeken. Het gevolg is dan meestal een mis-match. Verschillende theorieën en oplossingen zijn al beschreven door kenners maar toch gaat het nog regelmatig mis. Wanneer wij dus zouden werken vanuit een vacature dan wordt dit versterkt. Dit uiteraard vanwege onze menselijke drang om aan situaties of anderen te voldoen.

Jouw toekomst is ons doel


Alles begint bij zelfreflectie, op bewust en onbewust niveau. Daaruit volgt bewustwording van je belemmerende factoren en je nog onontdekte talenten. Hierdoor ontstaat een grotere beslisruimte, je ervaart meer mogelijkheden. Vervolgens ben je in staat werkelijk verantwoordelijkheid te nemen voor wie je bent en wat je doet.
Wij begeleiden je in het proces om zelfbewuster je eigen keuzes te maken en te beseffen dat voldoen voor anderen niet voor je werkt! BNDRS wil je helpen zodat je je eigen ruimte als vanzelfsprekend inneemt. Maar ook je inkomen verdient met waar je goed in bent en wat je graag doet. Direct verbinding maakt met anderen, intuïtief aanvoelt wat de juiste keuzes zijn, vrijuit kunt spreken en beweegt op belangrijke momenten. Dit alles zal helpen om op de juiste plek te belanden en goede resultaten te behalen in iedere situatie.

Herken jij jezelf hierin? Wij willen je graag leren kennen!


Je bent tenslotte meer dan een cv of een LinkedIn-profiel. We horen graag over jouw ambities, jouw dromen en wat je kunt bijdragen aan je omgeving. Wij matchen jouw talent met werk dat aansluit bij jouw krachten en interesses. Jezelf ontwikkelen, toekomst creëren voor jezelf en daarmee kwaliteit bieden aan het bedrijfsleven. Jouw talent inzetten, dat is wat we samen met jou gaan ontdekken.

fixed-mindset
growth-mindset

Wil je een vraag stellen, meer informatie of kennismaken?

Dit wil ik!